Mønter og sedler

Sådan kan du støtte mig

Det er ikke gratis at tage afsted som volontør. Da det er på frivillig basis har det for mig betydet at jeg selv skal betale alle udgifter. I første omgang lyder dette på 22.000 for rejseudgifter (biletter, forsikring, lejlighed og andre basis udgifter) som jeg har betalt af egen lomme.

Hvis du har lyst til at støtte mig økonomisk vil jeg her stille et par muligheder op for dig:

Direkte/ubeskåret støtte

Ønsker du at få informeret skattefar omkring din støtte (så du kan trække det fra, og støtte med mere) skal pengene sendes til Israelsmissionen, og overførslen markeres med mit navn: “Kasper Plougmann”.

Reg: 9743
Konto: 0016529907
Mærket: Kasper Plougmann

Er du ligeglad med at trække pengene fra i skat, kan du sende direkte til mig her:

Reg: 7244
Konto: 0001528311

Mobile pay: 28968872
Swipp: 28968872
Paii: 28968872

Støtte gennem Israelsmissionens Unge

Israelsmissionens Unge (IU) kører med et anbefalings-program.
Hver gang 10 af mine venner enten støtter IU eller tegner et medlemsskab, dækker IU 1.000,- af udgifterne i mit volontørophold.

At blive medlem af IU koster 75,- om året, læs her hvad disse penge går til. Et medlemsskab er kun muligt hvis du er under 30 år. Læs mere om medlemsskabet her.
Klike her for at blive medlem af Israelsmissionens Unge.

Hvis du ønsker at støtte IU, og samtidig ønsker at tælle med blandt de 10 venner, skal gaven til IU være på mindst 200 kr.

Husk at opgive CPR nummer, så Israelsmissionen kan få informeret skat om dit skattefradrag.

Giv en gave til Israelsmissionens Unge på følgende kontonummer:
Reg: 9743
Konto: 0016529907
Mærket: Dit CPR nummer

Du kan også klikke her for at støtte eller blive medlem af Israelsmissionens Unge.

OBS: Hvis du ønsker at jeg også skal have noget ud af at du giver din støtte gennem Israelsmissionens Unge, så husk at fortælle mig om din indmeldelse eller støtte.

Hvad går medlems-pengene til?

Når det er vigtigt med flere medlemmer i Israelmissionens Unge (IU), hænger det sammen med den støtte som nye medlemmer udløser hos DUF (Dansk Ungdomsforenings Fællesråd). Jo flere betalende medlemmer IU har (med en alder under 30 år),  jo flere støtte-kroner bliver der tildelt fra det offentlige. Støtte-kroner som så kan bruges til missionsarbejdet.

Pengene går til IUs arbejde og de projekter som IU støtter.