Så er jeg landet i Israel, efter en lang rejse. Det tog mig 30 timer fra jeg forlod Vejle st., til jeg kunne lægge mig i min nye seng i Jerusalem. 30 timer er lang tid for at komme til Israel. Især fordi selve flyveturen kun er på 4½ time. Jeg må da også tilstå, at de 30 timer ikke var ren rejse. I forbindelse med at jeg skulle til Kastrup lufthavn, havde jeg nemlig valgt at besøge nogle af mine sjællands-bosiddende venner.

Jeg var så “heldig”, at det natten op til min afrejse havde givet nogle ordentlige byger, hvilket havde resulteret i flere problemer for DSB. Flere stationer stod under vand, så min tur fra Vejle bestod i flere skift, og jeg fik lov at bruge både InterCity- & S-tog samt togbusser. Jeg har personligt erfaret, at det er bøvlet at skulle have al sin bagage med på alle disse skift, især i togbusserne. Selvom det var noget mere besværligt og tog længere tid at komme til Hillerød end først antaget, var det ikke helt spildt. Jeg har da trods alt set lidt flere sider af København, og har fået prøvet næsten alle former for transport samme dag. Jeg foretrækker klart IC-togene

Et nomadeliv starter

Hovedtelefonerne fylder en del

Hovedtelefonerne fylder en del

I forbindelse med min flytning til Aarhus, lærte jeg hurtigt at leve et halvt nomadeliv. Alligevel synes jeg stadig det er svært at skulle pakke sit liv ned ét stk. indchecket bagage, og én håndbagage. Det her med at se på alt det materialistiske gods jeg har fået samlet sammen, og så skulle afgøre hvad der er så vigtigt for mig, at jeg ikke kan (eller i hvert fald ville have svært ved) leve uden i et halvt år. Det er gået op for mig hvor utroligt glad jeg er for mine hovedtelefoner.

 

Flyveturen derned

Solopgang over København da vi lettede

Der er nu noget fantastisk over at falde i søvn til synet af sådan en flot solopgang

Selve flyveturen til Israel var ikke blandt de bedste flyture jeg har haft. Jeg skal ikke kunne sige om det bare var den plads jeg havde fået, eller om det var generelt for hele flyet, men motorerne fra flyet larmede så meget at det var svært at høre hvad der blev sagt over højtalerne i flyet.

Heldigvis havde jeg hele min stolerække for mig selv, så i stedet for at skulle ligge op ad vinduet i flyet, kunne jeg nu bruge alle 3 sæder som en seng. Da jeg vågnede første gang, kunne jeg se at jeg ikke var den eneste med denne idé. Hele den bagerste del af flyet var blevet lavet til sovekabine, hvor der kun sov én på hver stolerække.

Anderledes natur

Naturen er noget anderledes end den danske, og det kan man vist roligt sige at vejret også er. Der er HELT VILDT varmt! Det kommer nok til at tage et par dage at vænne sig til. Da jeg steg ud af flyet blev man nærmest mødt af en mur af varme, det var helt overvældende. Jeg er også endt med at sove for pivåbne vinduer, uden dyne, og fryser på intet tidspunkt.

Mit værelse

Hvad angår mit værelse, så er der ikke det vilde at prale af. Der er hvad der er behov for, og ikke mere. Jeg vil lade de kommende par billeder tale for sig selv.

Værelset jeg har her i Jerusalem er ikke ligefrem luksus. Men det er der, og der er hvad jeg skal bruge.

Værelset i Jerusalem

Mit køkken i Jerusalem

Mit køkken i Jerusalem

Min kogeplade på værelset

Kogepladen her udgør hele mit komfur

Min forbindelse i Israel

Min forbindelse i Israel

Husk at værdsætte billederne, de har taget en EVIGHED at uploade Til jer nørder som speedtest.net siger noget, så er dette den forbindelse jeg sidder på i øjeblikket.