Så skete det! Efter et stykke tid i uvished er der nu styr på lejligheden i Israel. (Wuhuuu! )

Mit værelse kommer til at ligge i den kolde del af lejligheden, og som udlejer udtrykker det “Du er jo fra Danmark, så sådan en viking kan sikkert sagtens klare at det er lidt køligt“. Haha, ja nu må vi se hvordan det går.

Som det ser ud i øjeblikket, kommer vi til at bo 4 personer i lejligheden (inklusiv udlejer). Værelset lader endda til at være større end det jeg har her i Danmark, YES! Udlejer har forklaret mig, at at værelset er todelt med en skillevæg, at jeg har eget tekøkken og at har to senge (en seng og en sove-sofa) på værelset. Alt dette ville jeg godt nok få svært ved at få presset ind på mit lille værelse her i Aarhus

Fra lejligheden har jeg omkring 20 minutters gåtur til Musalaha (hvor jeg skal arbejde), så jeg får hver dag rig mulighed for at suge noget af Jerusalem/Talpiot til mig på vejen til og fra arbejde.

Med lejligheden på plads er der ikke meget jeg mangler at få styr på, inden jeg føler mig helt klar til at tage afsted.

Jeg tager afsted som volontør. Derfor vil næste skridt være at få søgt tilskud til dækning af mine udgifter. Jeg håber på at de forskellige fonde og virksomheder kan se behovet for at jeg tager afsted. Umiddelbart er mine forhåbninger positive, der burde være mulighed for at få samlet bare lidt ind.

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere omkring hvorfor det er jeg tager afsted til Israel. Endvidere har jeg lavet et kort samlet overblik over såvel infosider som blogindlæg omkring min tur til Israel.