WordPress & Mailchimp går fint hånd i hånd. Men der er lige et par ting der skal tilpasses her og der. Her er de ting jeg har justeret for at få det til at fungere som jeg vil have det.

Jeg vil løbende holde denne side opdateret med de ting jeg ender med at rette til i forbindelse med Mailchimp på min WordPress blog. Hvis du har nogle konkrete tiltag du har taget i forbindelse med dit setup, så kast endelig en kommentar efter mig.  Jeg er altid interesseret i at finde nye tiltag der kan give mening for Mailchimp.

Sprog på mails fra Mailchimp

Som standard er de emails Mailchimp sender ud på engelsk. Nu har jeg en dansk blog, så jeg vil egentligt helst at de mails der bliver sendt ud når folk tilmelder sig mit nyhedsbrev er på dansk. Dette kan man hurtigt fikse, hvis bare man ved hvor man skal gøre det.

Denne guide fra mc4wp.com hjælper dig med at tilpasse en af de mails der bliver sendt ud. Herinde kan man også ændre på sproget for den udsendte mail. Når først man har ændret på sproget for en mail, ændres sproget for alle mails til den målgruppe. Og nu du er derinde kan du jo med fordel tilpasse nogle af teksterne så de bliver mere personlige

Når Mailchimp henter den seneste artikel fra mit RSS feed i WordPress, er der som standard ikke noget “featured image” med. Det gør de mails der bliver afsendt ret kedelige. Heldigvis er det et hurtigt fix med dette plugin fra Jordy Meow.

Justering af Yoast SEO pluginnet

Jeg bruger Yoast til at hjælpe mig med SEO på mit site. Bruger man dette plugin skal man lige ind og fjerne det tekst pluginnet tilføjer til ens RSS feed. Ellers bliver man træt af det i forhold til Mailchimp.  Pluginnet tilføjer nemlig som standard teksten “The Post Appeared First On…” til RSS feeded, og denne tekst ender op i dine mails.

Jeg fandt en ret simpel guide til hvordan du fjerner denne tekst fra dine mails.